Szűrők

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
DONALDSON

DONALDSON

A világhíres teherautó szűrők specialistája. Több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik. Rengeteg szabadalom köthető a Donaldson szűrő készítő vállalathoz.

KNECHT

KNECHT

A KNECHT márkanév a motoralkatrészeket gyártó MAHLE szűrőit jelenti. Tehát a név egyet jelent a minőséggel. Termékeit olyan gyártók építik be, mint a Daimler - Chrysler, Volkswagen, Audi, Fiat, a Toyota és a Peugeot - Citroen, MAN, VOLVO, SCANIA, RVI, stb.

Baldwin Filters

Baldwin Filters

A rendkívűl széles termékválasztékkal rendelkező cég szerte az egész világon megtalálható. 1981 óta a Baldwin Filters -a CLARCOL csoport tagja, amely több nagyobb céget is összekapcsol.

FILTRON

FILTRON

A vállalat 1982-es megalakulása óta gépkocsik, motoros gépekben és berendezésekben, nehézgépekben és speciális berendezésekben használatos maximális igényeket kielégítő szűrők gyártására szakosodott.

4max

4max

A 4MAX az Inter Cars ajánlott pótalkatrész márkái közé tartozik. Olyan gyártókkal működik együtt, melyek elismertek a piacon, minőségbiztosítási rendszerben dolgoznak és beszállítói számos európai, amerikai és ázsiai autógyárnak.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója a gépjármű- és ipari technológia területén. Valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.