Műanyagok, tükrök és tartozékok

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
COVIND

COVIND

A COVIND termékcsalád egyik legnépszerűbb a tehergépjármű karosszériajavító műhelyekben. Minőségi ellenőrzésekkor kiemelten figyelmet szentelnek, hogy az után gyártott COVIND termékek színben, gyártási eljárásban, anyagösszetételben, súlyban, méretben megegyezzenek az eredetivel.

COS.PEL

COS.PEL

Az olasz COS.PEL 20 éves múltra tekint vissza az európai tehergépjármű karosszéria gyártásban. 2 000 cikkszámot tudunk eljuttatni az INTER CARS hálózatán keresztül ügyfeleinkhez. A COS.PEL minőségére jellemző a jó kidolgozottság, pontos illeszkedés, kitűnő minőségben.

MEKRA lang

MEKRA lang

A MEKRA Lang német cég, mely tehergépkocsik, haszongépjárművek és buszok visszapillantó tükrök gyártásában fontos szerepet lát el. Világ egyik vezető globális szállítója sok teherautó leányvállalatnak. A világ számos országába szállít, pl.: USA, Brazília, Kína.

Cargo parts

Cargo parts

A Cargoparts márka az INTER CARS ajánlott márkái közé tartozik. A termékek rakományrögzítésre és egyéb fontos haszongépjármű kiegészítő tartozékként ismertek. A hétköznapi szállítmányozási igényeket maximálisan kielégíti.

JOPE

JOPE

A JOPE spanyol cég, melynek fő profilja hóláncok fejlesztése és gyártása.

Blau

Blau

A Blau osztrák cég, mely szakemberei a legkíválóbb minőség üzemanyag, olajszűrők elérésére törekednek. Kiválóságuk eredménye, hogy teljesítik a legszigorúbb minőség ellenőrzési előírásokat.