MB, RVI, MAN, SCANIA, IVECO ...

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Mercedes Benz

Mercedes Benz

A MERCEDES-BENZ eredeti alkatrészek garantálják a minőséget és megbízhatóságot. Az alkatrészek kiváló minőségét az egyedi csomagolásukon elhelyezett minőségbiztosítási hologram matrica garantálja.

MAN

MAN

MAN AG a világ egyik legnagyobb jármű- és hajtóműgyártás területén működő cég.

IVECO

IVECO

Az Iveco az egyik legismertebb haszongépjármű márka. Az Iveco teljes nevén: Industrial Vehicle Corporation.

SCANIA

SCANIA

A Scania alkatrészek maximalizálják a járművek üzemidejét. Magas minőségüknek köszönhetően felsőfokú teljesítményt, tartósságot, üzemanyag-takarékosságot, biztonságot nyújtanak és mindig hozzáférhetők, amikor szüksége van rájuk. Bárhová megy, mindig élvezheti a teljes jótállás biztonságát.

Renault Truck

Renault Truck

A Renault Trucks járművekhez gyárt és homologizál alkatrészeket. A Renault Trucks alkatrész ellátása igyekszik megfelelni az Ön igényeinek: a mobilitás, a határidők betartása és biztonság terén egyaránt.

VOLVO

VOLVO

A Volvo csoport egy Svéd autógyár, mely elsősorban a haszongépjárművek, buszok és teherautók piacáról ismert. A Volvo gyár 1927. április 24-én alakult. A szó a latin “volvere” szóból alakult ki, ami gördölést jelent. A vas jelvény az autókon sok svéd gyártási tradiciót hivatott szimbolizálni.

DAF

DAF

Gyártóüzemei Hollandiában és Belgiumban találhatók. Kiemelkedő hatékonyságának, valamint a világszínvonalú előállításnak és termékeknek köszönhetően a vállalat erős versenypozícióra tett szert az európai piacon.

SAF

SAF

SAF-HOLLAND USA már közel 100 éve van jelen a piacon. Bár a beszerzés és egyesülések megváltoztatták a cég nevét az elmúlt 20 évben, de a történelem köti őket korábbi nevekhez, mint Holland Hitch, Binkley, Neway és újabban, a Holland Group.

BPW

BPW

A BPW Transpec már 1955-től Ausztrália világszínvonalú márkája.