Kormányzás, csapágyak

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

LEMFÖRDER 1947-ben alakult. 2003-tól a ZF csoport tagja. Az egyik legjelentősebb kormánymű és felfüggesztésgyártó vállalat Európában. Autógyári beszállítója többek között a Ford, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen gyáraknak is.

CEI

CEI

Olasz beszállító, minőségi utángyártott váltóalkatrészekkel foglalkozik.

AUGER

AUGER

A német AUGER cég, teherautó futóműalkatrészekkel foglalkozik. A cég nemrég belépett a nemzetközi piacra, így úgy döntöttek, hogy termékeiket új, modern csomagolásba öltöztetik. A feltűnő színű (kék-vörös) doboz tartalmát is kiegészítették műszaki rajzzal.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

A német FEBI történe 1844-ig nyúlik vissza. Tehát volt ideje, hogy a világ vezető gyártói közé kűzdje fel magát. Olyan nagy nevű autógyárak beszállítója, mint például az Audi, Fiat, Opel, Renault, VW. De az utángyártott alkatrészek piacán is jelentős szerepet vállal.

TRW Automotive

TRW Automotive

A TRW úttörő a komplett fékrendszerek tervezésében és gyártásában világszerte. A TRW büszke arra, hogy az első számú fékrendszer beszállítója a legtöbb európai és ázsiai autógyárnak.

STR

STR

Az STR az INTER CARS ajánlott márkás futómű termékei közé tartozik, amely a vevői igényeket maximálisan kielégíti. Minden termék Európa legszigorúbb minőség vizsgálatán esnek át.

Peters

Peters

Német minőséget képviselő vállalat, haszongépjárművek fékbetéteit, fékpofáit és féktárcsáit forgalmazza.

FAG

FAG

Több mint 120 éves múlttal rendelkező SCHAFFLER csoport saját márkája, csapágyak készítésében, fejlesztésében és értékesítésben veszi ki maximálisan részét.

SKF Group

SKF Group

A több mint 100 éve alapított svéd SKF, ezen termékek egyik legnagyobb szállítója a világon. Termékei új autókba is beépítésre kerülnek, ennek fényében nem lehetnek kétségeink a minőséget illetően.

BTA

BTA

A BTA csapágyakat gyártó cég, melyek elérhetőek ázsiai, európai és amerikai típusokhoz egyaránt. Csapágy kínálatán kívül megtalálhatók kardánkeresztek, szimeringek, vezetőgörgők is termékpalettáján. Kizárólag csak az INTER CARS hálózatában érhetők el.