Kipufogó és turbó

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Dinex

Dinex

A DINEX dán minőséget képviselő kipufogó gyártó vállalat, az OE gyári kipufogókkal tökéletesen megegyező méretpontosságú, továbbá jó anyagminőség jellemzi termékeit.

ATEX

ATEX

Az 1980-ban alapított lengyel kipufogó és üzemanyagtartályokat gyártó cég kezdetben gyári megrendeléseket kapot a Fiat-tól. 1991-től megindult az AVIA, TATRA, KAMAZ, KRAZ, LIAZ kipufogók gyártása.

VANSTAR

VANSTAR

A VANSTAR egy lengyel kipufogócsöveket gyártó cég, mely haszongépjárművek pótalkatrész piacán remekel. Termékei megfelelnek a legszigorúbb gyártási eljárásoknak és követelményeknek.

HOLSET

HOLSET

Az egyre nagyobb sikereket és népszerűséggel bíró HOLSET turbófeltöltők gyártásával foglalkozik.

GARRETT

GARRETT

A GARRETT vállalat világszerte elismert híres turbófeltöltő alaktrészeiről. 1936 óta üzemel és működik eredményesen. Számos nagyobb autógyár beszállítója: Audi, BMW, Fiat, Ford, PSA konszern, Volkswagen és nagyobb tehergépjármű gyáraknak.

Schwitzer

Schwitzer

A Schwitzer multinacionális autóipari alkatrész turbófeltöltő és javítókészlet alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. A BorgWarner Turbo System partner cég része. Kiváló minőségéről méltán híres Schwitzer, haszongépjárművek turbófeltöltőivel is foglalkozik.