Hűtés

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
OMP

OMP

Az OMP olasz, minőségi vízszivattyúk kínálatáról híres.

Truck-teQ

Truck-teQ

A Truck-TeQ termékcsaládot tartósságra és megbízhatóságra tervezték. A Truck-TeQ termékcsalád nagy teljesítményekhez és nagy igénybevételre van tervezve, ezért fontosnak tartják a folyamatos minőségi ellenőrzéseket.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

A FEBI több mint 160 éves tapasztalattal rendelkezik az alkatrészgyártás terén. A globális utángyártott alkatrész piacon jól ismert vállalat, európai és ázsiai típusokhoz, személy- és tehergépjárművekhez egyaránt kínál alkatrészeket.

Ruville

Ruville

A közel 100 éves RUVILLE az európai autók többségéhez - Ford, Skoda, Seat, VW, Renault, Citroen - gyárt és szállít pótalkatrészeket. A név egyet jelent a minőséggel, az autóipari innovációval.

DIESEL Technic

DIESEL Technic

Teljes utángyártott szortimenttel rendelkező beszállító: DAF, MAN, MB, VOLVO, SCANIA.

Nissens

Nissens

A dán NISSENS komplett hűtőrendszereket is szállít megrendelőinek, nem csak az autóiparnak, de szélerőművekhez is. Olyan autógyárak részére is szállít, mint például az Audi, PSA, Saab, Fiat, Mazda, VW, Toyota, Honda, Scania, Lamborghini, Aston Martin.

Hella

Hella

A lippstadti székhelyű Hella a gépjármű világítás, gépjárművillamosság- elektronika és termomenedzsment (klíma és motorhűtés) specialistája. A gépjárműgyártók globális partnereként innovatív termékeivel, moduláris rendszereinek kínálatával, a belső kutatásaival vezetők a piacon.

Thermotec

Thermotec

A THERMOTEC cég termékeivel lefedi a személy-, kisteher- és a tehergépkocsik hűtő-, fűtő radiátor, intercooler, vízszivattyú, ventillátor, visco-kuplung és hűtősapka választékának jelentős hányadát.