Görgők és Szíjak

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Dayco

Dayco

A cég 1905-ben alakult, gumialkatrészek gyártására. A Dayco az ipari szállító szalagok gyártására specializálódott. Az évek során elérte, hogy vezető pozíciót töltsön be az alkatrész piacon a vezérmű-, hosszbordás-, és ékszíjak gyártásában egyaránt.

LuK

LuK

A német Schaeffler Csoport tagjaként a LuK a modern autókban megtalálható hajtáslánc valamennyi rendszerét és komponensét ugyanolyan kiváló technológiával és minőségben szállítja a világ minden részén lévő ügyfeleinek.

SKF Group

SKF Group

A több mint 100 éve alapított svéd SKF ezen termékek egyik legnagyobb szállítója a világon. Termékei új autókba is beépítésre kerülnek, ennek fényében nem lehetnek kétségeink a minőséget illetően.

ContiTech

ContiTech

A ContiTech a világ egyik legnagyobb gumiipar specialistája. Székhelye a németországi Hannover-ben található. A Continental AG csoport egyik ágazatához tartozik 1991 óta.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

A FEBI több mint 160 éves tapasztalattal rendelkezik az alkatrészgyártás területén. A globális utángyártott alkatrész piacon jól ismert vállalat európai és ázsiai típusokhoz, személy- és tehergépjárművekhez egyaránt kínál alkatrészeket.

DIESEL Technic

DIESEL Technic

Teljes utángyártott szortimenttel rendelkező beszállító: DAF, MAN, MB, VOLVO, SCANIA.

Ruville

Ruville

A közel 100 éves RUVILLE az európai autók többségéhez - Ford, Skoda, Seat, VW, Renault, Citroen - gyárt és szállít pótalkatrészeket. A név egyet jelent a minőséggel, az autóipari innovációval.