Fék és fékrendszer

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Textar

Textar

A TEXTAR 1913-ban alakult Németországban és mára a világ egyik vezető gyártói közé tartózik. A TMD Friction group tagja amely a világ egyik legnagyobb fékbetét előállítója. Számos megbecsült autógyártó cég első beszállítója.

Ferodo

Ferodo

Angliában, 1897-ben alapított FERODO Co. volt az első a világon, amely teljességében elkötelezte magát a fékalkatrészek tervezésének és gyártásának. Több mint 100 éves történelmük alatt végig a féktechnológia élvonalában maradtak. A FERODO volt a világ el

TRW Automotive

TRW Automotive

A TRW úttörő a komplett fékrendszerek tervezésében és gyártásában világ szerte.A TRW büszke arra,hogy a legjobb fékrendszerek beszállítója a legtöbb európai és árzsiai autógyáraknak.A TRW alkatrészek mint első beszéllítói, mint pótalkatrész piacon magas m

SBP

SBP

Az SBP termékcsaládot biztonságra tervezték ezért az alkatrészek legfőbb jellemzője a tartósság és megbízhatóság. Ezeket a célokat elérni a jó minőségű alapanyagokkal és megfelelő hőkezelési eljárásokkal sikerül elérni.

Fomar Roulunds SA

Fomar Roulunds SA

A FOMAR ROULUNDS SA a világ egyik legtekintélyesebb súrlódó anyagot gyártó cég, amely Európában 10 legrangosabb egyikének is ismerhetjük. A személygépkocsik fékbetét gyártása mellett a teherautók fékbetétjeivel is foglalkozik.

ORIGINAL

ORIGINAL

KNORR-BREMSE

KNORR-BREMSE

A legjobb minőségű német kuplung alkatrészek forgalmazójaként imsert világszerte.

WABCO

WABCO

A legjobb minőségű német kuplung munkahengerek és javító készelet forgazmazója.

HALDEX

HALDEX

A teherautó fékrendszerek legfőbb beszállítója.

ArvinMeritor

ArvinMeritor

A Meritor jelentős bevételüket a teherautók fékrendszerek eladásából nyerik.

Truck Technic

Truck Technic

A Truck Technik belgacég a világ egyik legnagyobb beszállítója elkönyvelt kamion fékalkatrészek, pneumatikus elemek gyártója.