Akkumulátorok, izzók

Tehergépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója a gépjármű- és ipari technológia területén. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.

4max

4max

A 4MAX az Inter Cars ajánlott pótalkatrész márkái közé tartozik. Olyan gyártókkal működik együtt, amelyek jól ismertek a piacon, minőségbiztosítási rendszerben dolgoznak és beszállítói számos európai, amerikai és ázsiai autógyárnak.

VARTA

VARTA

A VARTA a Johnson Controls exkluzív márkaportfóliójának része. A VARTA ugyanis magas minőséget, innovatív technológiát és sok éves műszaki tapasztalatot képvisel. A széles termékkínálatával mindegyik gépjárműhöz a megfelelő akkumulátort kínálja.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

A Magneti Marelli a világ 10 legnagyobb alkatrész gyártója között szerepel első beépítésre és pótalkatrész piacra kerülő alkatrész tekintetében. Nemcsak személygépkocsi alkatrészeket értékesít, hanem haszongépjárművekhez gyárt és forgalmaz egyaránt.

OSRAM

OSRAM

A járműlámpák piacvezető gyártója, az OSRAM irányt mutat a világítási rendszerek kutatásában és fejlesztésében. Ennek az eredménye olyan technológiák sorozata, amelyek gazdaságosak, de nagy teljesítményűek, kifinomultak, és mégis egyszerűek.

Hella

Hella

A lippstadti székhelyű Hella a gépjármű világítás, gépjárművillamosság- elektronika és termomenedzsment (klíma és motorhűtés) specialistája.

VIGNAL

VIGNAL

A VIGNAL francia eredetű cég, mely hátsó lámpatestek forgalmazójaként van jelen a piacon.

Aspöck

Aspöck

Az Aspöck osztrák származású cég, mely hátsó lámpatestek forgalmazójaként van jelen a piacon.