Vízpumpák

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Thermotec

Thermotec

A Thermotec az Inter Cars saját terméke. A széles kínálat megtalálható a hűtés és légkondicionálás alkatrészei személygépkocsik, kisteherautók és tehergépkocsik részére egyaránt.

SKF

SKF

Az SKF csoport az egyik legnagyobb gördülőcsapágy és kenéstechnikai rendszer gyártója a világon. Eredeti (OE) alkatrész beszállítója több autógyárnak is.

HEPU

HEPU

HEPU® kiváló minőségéről ismert német vállalat. Főként vízpumpák gyártásával foglalkozik több mint 40 éve. A széles választékban elérhető méretpontos termékeit világszerte értékesítik.

VERNET

VERNET

A VERNET 1927-ben Franciaországban alakult, fő profilja a vízpumpák, termosztátok, hőmérséklet jeladók vízcsőcsonkok és labdaszondák gyártása.

GMB

GMB

A GMB Japánban alakult. Fő profiljuk a vízpumpák, feszítő- és vezető görgők és kardánkeresztek gyártása. Speciálisan ázsiai típusokhoz.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

A Magneti Marelli az egyik legfontosabb beszállító a személyautó és haszongépjárművek után gyártott autóalkatrész piacán egyaránt.

Ruville

Ruville

A Ruville folyamatosan kapcsolatban áll az autógyártókkal világszerte, hogy a lehető legtöbb tapasztalatot gyűjtse össze termékeinek gyártása során. A Ruville mérnökei a személy és haszongépjármű autóalkatrész piacon egyaránt jelen vannak.