Tükrök / fényszorók / ablakok / izzók

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A BOSCH a világ legnagyobb autóipari alkatrész gyártója és szállítója. A BOSCH után gyártott alkatrész részlege a kiváló minőségű alkatrészeken kívül minden technikai információval ellátja ügyfeleit, mely szolgáltatásával a világon a legjobbá tette.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Az egyik legfontosabb autógyári beszállítója több autógyárnak is. Mindemellett a Magneti Marelli az egyik legfontosabb beszállító a személyautó és haszongépjárművek után gyártott autóalkatrész piacán egyaránt.

Hella

Hella

A HELLA a BEHR csoport tagja, egy igazi szakértő az elektronika és autóvilágítás területén, de termékeivel találkozhatunk a hűtés/fűtés és klíma területén egyaránt.

VALEO

VALEO

VALEO az egyik fő autóipari alkatrész forgalmazó a világon. Az autóalkatrészek szinte minden csoportját érintő palettán, kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból gyártott alkatrészekkel találkozhatunk.

OSRAM

OSRAM

Az OSRAM a világ első számú beszállítója az autó világítások terén. Az összes jelentős autógyártó eredeti (OE) alkatrész beszállítója.

LIFT-TEK

LIFT-TEK

Elektromos ablakemelő motorok és bowdenes szerkezetek széles választékban érhetők el megfizethető áron. Az eredeti (OE) alkatrészekkel méretben megegyező termékek utólag is könnyen beépíthetők.

PHILIPS

PHILIPS

A PHILIPS 1891-ben alakult Hollandiában. Fő profilja az elektronikai cikkek gyártása. A gyártást villanykörték gyártásával kezdték Eindhovenben. Mára 120 országban mintegy 120.000 embert foglalkoztat. Kínálatában megtalálhatók az autóizzók széles választékban.

TYC

TYC

A TYC élen jár az után gyártott lámpák, tükrök és hűtőventillátorok gyártásában. Termékei megfizethető áron elérhetők széles választékban.

DEPO

DEPO

A DEPO fényszórók és lámpák kiemelkedően jó áron érhetők el. A Taiwani cég személy- és haszongépjárművekhez egyaránt szállít lámpákat, munkalámpákat és fényszórókat.