Szűrők

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
FILTRON

FILTRON

A cég 1982-ben kezdte meg a gyártást. Az elmúlt évtizedekben az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalattá nőtte ki magát. Fő profilja az autóipari szűrők gyártása. Kínálatában megtalálhatók a személy-, teherautó és mezőgazdasági gépek szűrői egyaránt.

KNECHT

KNECHT

A KNECHT a MAHLE csoport tagja, fő profilja szűrők gyártása. Kínálatában a legjobb minőségű, eredeti alkatrészekkel (OE) megegyező terméket találhat.

Purflux

Purflux

A Purflux 1956-óta foglalkozik szűrők fejlesztésével és gyártásával. Szűrői az eredeti (OE) alkatrészekkel megegyező méretben és minőségben kerülnek gyártásba. Kínálatában szinte minden autótípushoz talál megoldást.

JC PREMIUM

JC PREMIUM

JC PREMIUM az Inter Cars saját terméke, az igényeket maximálisan kielégítő szűrő termékcsalád kiváló árfekvésével és széles választékával elérhető európai és ázsiai típusokhoz egyaránt. A kínálatban megtalálhatók az olaj-, levegő-, utastér- és üzemanyag szűrők is.

Sofima

Sofima

A Sofima több mint 30 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik. Termékpalettája elérhető a legtöbb európai és ázsiai típushoz egyaránt.

Herth+Buss JAKOPARTS

Herth+Buss JAKOPARTS

A Herth+Buss JAKOPARTS egy nagy múltú német vállalat, mely a japán és koreai autóalkatrészekre szakosodott. A kínálatban több mint 11000 termékből található, ami közel 3000 autótípus alkatrészeit jelenti.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Az egyik legfontosabb autógyári beszállítója több autógyárnak is. Mindemellett a Magneti Marelli az egyik legfontosabb beszállító a személyautó és haszongépjárművek utángyártott autóalkatrész piacán egyaránt.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A BOSCH a világ legnagyobb autóipari alkatrész gyártója és szállítója. A BOSCH utángyártott alkatrész részlege a kiváló minőségű alkatrészeken kívül minden technikai információval ellátja ügyfeleit, mely szolgáltatásával a világon a legjobbá tette.

K&N

K&N

Nagy teljesítményű légszűrők gyártására specializálódott cég. Az amerikai székhelyű vállalat fűként a motorsportban alkalmazott beömlő technikáról és szűrőkről ismert. Kínálatában közel 3500 termék található.

DENSO

DENSO

A DENSO az egyik legnagyobb autógyári és utángyártott alkatrész beszállító a világon. A kínálatban szinte minden alkatrészcsoportban képviseli magát.

Union Japan

Union Japan

Vezető japán autógyári beszállító, fő profilja az olaj- és a motor egyéb szűrőinek gyártása. Speciálisan ázsiai típusokhoz.

MICRO

MICRO

Vezető japán autógyári beszállító, fő profilja az olaj- és a motor egyéb szűrőinek gyártása. Speciálisan ázsiai típusokhoz.