Szíjak

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
ContiTech

ContiTech

A ContiTech az egyik legjelentősebb gumi és műanyag autóalkatrész gyártó az autóiparban. A német székhelyű vállalat globális megoldást kínál mind az autóipar mind egyéb iparok számára. Főbb profilja a szíjhatás rendszerek melyeket több autógyártónak szállít.

Dayco

Dayco

A Dayco világvezető a hajtásszíjak tervezésében és gyártásában. Termékei szinte minden autótípushoz elérhetők. A korszerű megoldások kutatása a Dayco céget az egyik legdinamikusabban fejlődő céggé tette.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A BOSCH a világ legnagyobb autóipari alkatrész gyártója és szállítója. A BOSCH után gyártott alkatrész részlege a kiváló minőségű alkatrészeken kívül minden technikai információval ellátja ügyfeleit mely szolgáltatásával a világon a legjobbá tette.

Mitsuboshi

Mitsuboshi

A Mitsuboshi cég egy japánban alapított cég, fő profilja a hajtásszíjak gyártása. Főbb autógyári beszállítója több ázsiai és japán gyárnak, kínálata speciálisan ázsiai típusokhoz érhetők el.

Gates

Gates

A Gates a meghajtások igazi szakértőjeként főbb szállítója több autógyárnak is. A kínálatban szinte minden járműhöz és géphez talál megoldást. Ha a Gates megoldásait választja, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja.