Önindítók és generátorok

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető, nemzetközi szállítója a gépjármű- és ipari technológia területén. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

A Magneti Marelli a világ 10 legnagyobb alkatrész gyártója között szerepel első beépítésre és pótalkatrész piacra kerülő alkatrész tekintetében. Nemcsak személygépkocsi alkatrészeket értékesít, hanem haszongépjárművekhez gyárt és forgalmaz.

Lauber

Lauber

A lengyel LAUBER az autóalkatrészek felújítására szakosodott cég 1994-ben kezdte meg működését. Termékei Közép- és Kelet-Európa szerte elismertek. A LAUBER más piacvezető céghez hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a minőségbiztosításra.

VALEO

VALEO

A VALEO egy máig független francia nagyvállalat, melyet 1923-ban alapítottak .Tevékenységével hozzájárul az autóipar mindennapi fejlesztéseihez. Kiemelten fontosnak tartja a már meglévő rendszerek továbbfejlesztését is.

FAE

FAE

A FAE több mint 50 éves tapasztaltan köszönhetően, minőségéről elmondható hogy abszolút remek választás. Elsősorban pótalkatrész piacra gyártja termékeit: olajnyomás jeladó, szívócső nyomás- és hőmérséklet érzékelő, fék- és tolatólámpa kapcsoló, stb.

YEC IGNITION PARTS

YEC IGNITION PARTS

A japán YEC (Yamaguchi Electric Industry Co., Ltd.) az autógyárakat elektronikai alkatrészeivel látja el. Kínálataik közt megtalálhatóak a gyújtótekercsek, gyújtáselosztó fedelek és rotorok, tolatásjelző készülékek.

ERA

ERA

Az ERA világszerte 5 kontinens - 64 országába szállítja a kiváló minőségű alkatrészeit, melyet a vezető alkatrészgyártók kínálatából válogat. Széles palettával rendelkezik az autóelektronikai és biztonságtecnikai cikkek területén.

SENTECH

SENTECH

A lengyel SENTECH cég kínálja a legjobb minőségű gyújtótekercseket. Messze felülmúlja a profil azonos konkurenciáit, minőség szempontjából. A cég fő irányvonala a megbízhatóság és a vevői elégedettség. Ez bizonyítja, hogy a legszigorúbb minőség ellenőrzésen mennek át.

EPS

EPS

Az EPS olasz márkát 1946-ban alapították és azóta is autó elektronikai részénél találkozhatunk termékeivel: kapcsolók, gyújtáselosztók, fék-tolató lámpakapcsolók. Megfelelnek az ISO 9001 szabványoknak.