Olajok

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
MOTUL

MOTUL

A MOTUL több mint 150 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. Fő profilja a kenőanyagok és zsírok gyártása. A kínálatban megtalálhatók a magas teljesítményű kenőanyagok és a normál felhasználásra szánt anyagok egyaránt.

SHELL

SHELL

A Shell már több mint száz éve a technológia úttörőjének számít. Napjainkban – más nemzetközi olaj- és gázipari társaságok mellett – ők a kutatás-fejlesztés (K+F) terén az egyik legnagyobb befektető, hiszen évente 1 milliárd dollárnál is többet költenek arra, hogy az ötleteket kereskedelmi szempontból megvalósítható technológiákká alakítsák át.

Orlen OIL - Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb kőolajipari vállalata

Orlen OIL - Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb kőolajipari vállalata

Az ORLEN OIL jelenleg az PKN ORLEN S.A. csoport része, amely Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb kőolajipari vállalata, piacvezető kenőanyaggyártó és forgalmazó a gépjárműipar, a mezőgazdaság és az ipar számára. Az ORLEN OIL széles termékválasztékának köszönhetően minden felhasználó igényét képes kielégíteni. 1998-ban alakult a legnagyobb lengyel kenőanyaggyártók – Petrochemia Plock, a Trebinia Olajfinomító, a Czechowice Olajfinomító és a Jedlicze Olajfinomító közös projektjeként.

Castrol – It’s more than just oil. It’s liquid engineering

Castrol – It’s more than just oil. It’s liquid engineering

Castrol világvezető gyártó és forgalmazó a prémium kenőolajok, kenőzsírok és kapcsolódó szolgáltatások területén, világszerte jelen van az autóipariban illetve egyéb iparágakban, a tengeri és a légi közlekedésben, az olaj feltárásában és kitermelésében. A cég székhelye az Egyesült Királyságban van, de közvetlen tevékenységet folytat több mint 40 országban, és mintegy 7000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

Comma

Comma

A COMMA egy angol motorolaj és egyéb autókémiai termékeket gyártó vállalat. A COMMA széles termékpalettája képes kielégíteni az autó kémiai és ápolószer igényeket minden tekintetben. A Formula 2 első számú technikai partnere.

Mobil

Mobil

A MOBIL olajakat a motorsportban elért eredményei a világ egyik legkiemelkedőbb szintetikus motorolaj forgalmazó vállalatává tette.

TOTAL

TOTAL

Az TOTAL az egyik legnagyobb gyártó az olaj és gáz világában. Több mint 130 országban van jelen. A kínálatban megtalálhatók a motor-, hajtómű, kompresszor és hidraulika-olajok egyaránt.

ELF

ELF

Az ELF 30 éve van jelen a technikai sportokban és az itt összegyűlt tapasztalatokból az utca autósa is profitálhat ELF motorolajok használatával.