Lengéscsillapítás

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
KYB

KYB

A KAYABA egy japán székhelyű vállalat. A világ legnagyobb lengéscsillapító gyártója, hetente több mint 1 millió lengéscsillapítót gyárt. Termékei elérhetők európai és ázsiai tipusokhoz egyaránt.

SACHS

SACHS

A SACHS a ZF csoport tagja, egy német székhelyű vállalat. Kínálatukban megtalálhatók kuplung alkatrészek és lengéscsillapítók egyaránt.

Magnum Technology

Magnum Technology

A Magnum Technology kínálata tartalmazza a lengéscsillapítókat és szerelékeit, spirálrugókat és gázteleszkópokat. A maximális igényeket kielégítő termékcsalád kiváló minőségben és megfizethető árszínvonalon érhető el európai és ázsiai típusokhoz egyaránt.

TRW Automotive

TRW Automotive

A TRW Automotive egy amerikai vállalat, legfőbb profilja az aktív és passzív biztonsági rendszerek tervezése és gyártása. Több autógyártó részére szállít komplett kormányműveket és futómű rendszereket.

LESJÖFORS

LESJÖFORS

A norvég székhelyű LESJÖFORS a spirálrugók specialistája. Széles kínálata lefedi az európai és ázsiai típusok nagy részét.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Az egyik legfontosabb autógyári beszállítója több autógyárnak is. Mindemellett a Magneti Marelli az egyik legfontosabb beszállító a személyautó és haszongépjárművek utángyártott autóalkatrész piacán egyaránt.