Kuplung

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
SACHS

SACHS

A SACHS a ZF csoport tagja, német székhelyű vállalat. A kínálatukban megtalálhatók a kuplung alkatrészek és lengéscsillapítók egyaránt.

LuK

LuK

A LuK a Schaeffler csoport tagja. Több mint 45 éve foglakozik kuplung alkatrészek gyártásával. A nemzetközi piacon is elismert cég termékeit több autógyár eredeti (OE) alkatrészként építi autóiba.

VALEO

VALEO

VALEO az egyik fő autóipari alkatrész forgalmazó a világon. Az autóalkatrészek szinte minden csoportját érintő palettán, kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból gyártott alkatrészekkel találkozhatunk.

EXEDY

EXEDY

Az EXEDY a motorsportban is jól ismert kuplungalkatrész gyártásával foglalkozó cég. A kínálatban a legjobb minőségű alkatrészek találhatók európai és ázsiai típusokhoz egyaránt.

AISIN

AISIN

Az AISIN egy 1943-ban alapított japán cég, fő profilja főként a kuplung, vízpumpa alkatrészek gyártása. Speciálisan ázsiai típusokhoz.

NKK

NKK

Vezető japán autógyári beszállító, fő profilja a kuplungok és nyomólapok gyártása. Speciálisan ázsiai típusokhoz.

NEXUS

NEXUS

A NEXUS márka kizárólag az Inter Cars forgalmazásában kapható. A folyamatosan bővülő kínálatban megfizethető áru, de minden igényt kielégítő kuplung alkatrészek találhatók, személy-, és teherautókhoz egyaránt.

AUTOFREN

AUTOFREN

Az AUTOFREN főképp fék és kuplung hidraulikajavító készletek gyártásával foglalkozik, kínálatuk európai és ázsiai típusokhoz egyaránt elérhető.