Kormányzás és felfüggesztés

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
TRW Automotive

TRW Automotive

A TRW Automotive egy amerikai vállalat, legfőbb profilja az aktív és passzív biztonsági rendszerek tervezése és gyártása. Több autógyártó részére szállít komplett kormányműveket és futómű rendszereket is.

Moog

Moog

A MOOG® a FEDARAL MOGUL tagja. A főként futómű alkatrészeket gyártó vállalatcsoport az egyik legnagyobb eredeti alkatrész (OE) beszállítója az európai autógyártóknak.

LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

A LEMFÖRDER a ZF csoport tagja. A főként futómű alkatrészeket gyártó vállalatcsoport az egyik legnagyobb eredeti alkatrész (OE) beszállítója az európai autógyártóknak.

Delphi

Delphi

A Delphi több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrészek fejlesztésében és gyártásában. A gyártói tapasztalatokat felhasználja az után gyártott alkatrész gyártásakor. Kínálatuk szinte a teljes autóalkatrész piacra kiterjed.

YAMATO

YAMATO

A YAMATO termékek kizárólag az Inter Cars forgalmazásában érhetők el. A kínálatban több mint 2000 cikk érhető el speciálisan japán és ázsiai típusokhoz.

FORTUNE LINE

FORTUNE LINE

A FORTUNE LINE kizárólag az Inter Cars forgalmazásában érhető el. A termékválaszték a maximális igényeket kielégítő termékekkel, megfizethető árfekvéssel érhető el európai típusokhoz.

SASIC

SASIC

A SASIC egy francia tulajdonú cég 1927-óta foglalkozik futóműalkatrész gyártással. Piacvezető a francia típusok gumi-fém és futóműalkatrészek gyártásában.

HANS PRIES

HANS PRIES

A HANS PRIES egy német vállalat, termékpalettájuk az alkatrészek azon szegmensét célozza, mely a legtöbb esetben csak OE (gyári) kínálatban található meg.

555

555

A 555 (Threefive) egy kiváló hírű japán futóműalkatrész gyártó vállalat. Termékkínálatuk első sorban a japán és ázsiai típusokra fókuszál.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

A Febi Bilstein az egyik vezető márka az után gyártott autóalkatrész piacon, kínálatában elérhetők a személy- és haszongépjármű alkatrészek széles választékban egyaránt.

OCAP

OCAP

Az OCAP olasz futóműalkatrész gyártó cég, kínálatukban megtalálhatók a futómű, a motorváltó tartó bakok és egyéb gumi-fém alkatrészek széles választékban.