Kipufogó

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
BOSAL

BOSAL

A BOSAL az egyik legnagyobb kipufogórendszer szállító vállalat az autóipar számára. Szinte bármilyen autótípushoz elérhetők termékei, garantáltan a legjobb minőségben.

ASMET

ASMET

Az ASMET 1989-ben alakult. A palettán jelenleg, több mint 1.000 termék található meg, ami évente kb. 100 új cikkel bővül. Kipufogórendszereiket több országba is exportálják, köztük Németországba, Dániába és a Kelet-Európai országokba.

4max

4max

A 4MAX az Inter Cars saját, ajánlott terméke. Kiváló minőségű termékek megfizethető áron. A kínálatban megtalálható termékcsoportok; termosztátok, kipufogók, EL érzékelő szenzorok, gyújtó kábelek, gyújtáskapcsolók, kormányzárak, szezonális kemikáliák.

Eberspächer

Eberspächer

Eberspächer a kipufogó rendszerek szakértője, remekül ötvözi a legfejlettebb gyártási technológiákat a tradicionális elemekkel, miközben hatékonyan csökkenti a zaj és káros anyag kibocsájtást.

VFM

VFM

A BOSAL egyik jól ismert kereskedelmi márkája. Széles választékkal, kiváló minőséggel és megfizethető árfekvéssel érhető el az után gyártott autóalkatrész piac számára.