Kerékcsapágyak

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Ruville

Ruville

A Ruville folyamatos kapcsolatban áll az autó gyártókkal világszerte, hogy a lehető legtöbb tapasztalatot gyűjtse össze termékeinek gyártása során. A Ruville mérnökei a személy- és haszongépjármű autóalkatrész piacon egyaránt jelen vannak.

SKF Group

SKF Group

Az SKF csoport az egyik legnagyobb gördölőcsapágy és kenéstechnikai rendszer gyártója a világon. Eredeti (OE) alkatrészbeszállítója több autógyárnak is.

KANACO

KANACO

A KANACO egy japán gördülőcsapágy gyártó vállalat prémium terméke. Speciálisan ázsiai típusokhoz. Az Inter Cars a KANACO termékek kiemelt forgalmazója.

BTA

BTA

A BTA kínálat magába foglalja a kerékcsapágyakat, kinyomó csapágyakat, kardán kereszteket, kihajtás tömítéseket egyaránt. A megfizethető áru és a maximális követelményeknek megfelelő BTA csapágyak megtalálhatók európai és ázsiai tipusokhoz egyaránt.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

A Febi Bilstein az egyik vezető márka az után gyártott autóalkatrész piacon, kínálatában elérhetők a személy- és haszongépjármű alkatrészek széles választékban egyaránt.

FAG

FAG

Az FAG a Schaeffler csoport tagja. Több mint 120 éve foglakozik gördülő csapágyak gyártásával. A nemzetközi piacon is elismert cég termékeit több autógyár eredeti (OE) alkatrészként építi autóiba.

SNR

SNR

NTN-SNR kínálatában található kiváló minőségű standard és speciális csapágy található több mint 6000 cikszámmal.