Hűtők

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Thermotec

Thermotec

A Thermotec az Inter Cars saját terméke. Széles kínálatában megtalálhatók a hűtés- és légkondicionálás alkatrészei személygépkocsik, kisteherautók és tehergépkocsik részére egyaránt.

VALEO

VALEO

VALEO az egyik fő autóipari alkatrész forgalmazó a világon. Az autóalkatrészek szinte minden csoportját érintő palettán, kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból gyártott alkatrészekkel találkozhatunk.

Nissens

Nissens

A NISSENS 1921-ben alapított dán vállalat. Fő profiljuk a hűtők, radiátorok és klímahűtők gyártása. Termékpalettájuk lefedi a legtöbb autógyártó típusokat. Termékei (OE) eredeti beszereléssel kerülnek a piacra.

NRF

NRF

NRF piacvezető a személy és kisteherautók hűtése/fűtése terén. A kínálatban megtalálhatók a hűtő és fűtő, az olajhűtő radiátorok egyaránt.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

A Magneti Marelli az egyik legfontosabb beszállító a személyautó és haszongépjárművek után gyártott autóalkatrész piacán egyaránt.

Behr Hella Service

Behr Hella Service

Behr Hella Service páratlan piaci lefedettséggel rendelkezik a haszongépjárművek hűtése és fűtése terén. A kínálatban közel 6000 termék található kizárólag a legjobb anyagok felhasználásával.

TEAMEC

TEAMEC

A TEAMEC márkanév alatt kiváló minőségű újragyártott fődarabokat találhat, mely kiterjed a klíma kompresszorok, nagynyomású szivattyúkra egyaránt. A kínálatban szerepelnek a személy és haszongépjármű egységek egyaránt.

DENSO

DENSO

A DENSO az egyik legnagyobb autógyári- és után gyártott alkatrész beszállító a világon. A kínálatban szinte minden alkatrészcsoportban képviselteti magát.

VEMO

VEMO

A VEMO a VIEROL AG csoport tagja, főbb profiljuk a légkondicionáló rendszerek gyártása. Szortimentje a piac mintegy 95%-át fedi le.

Airstal

Airstal

Az ASMET egy 1989-ben alakult, dinamikusan fejlődő cég. A palettán jelenleg, több mint 1.000 termék található meg, ami évente kb. 100 új cikkel bővül. Kipufogórendszereiket több országba is exportálják, köztük Németországba, Dániába és a Kelet-Európai országokba.

Wahler

Wahler

A Wahler kínálatában megtalálhatók a személy és haszongépjármű termosztátok egyaránt. A prémium minőségű termékek méltán tették a legjelentősebb beszállítóvá világszerte.