Gyújtás alaktrészek

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
FAE

FAE

A FAE több mint 50 éves tapasztalatnak köszönhetően, minőségben a legjobb választás. Elsősorban pótalkatrész piacra gyártja termékeit: olajnyomás jeladó, szívócső nyomás- és hőmérséklet érzékelő, fék- és tolatólámpa kapcsoló, stb.

VALEO

VALEO

A VALEO egy máig független francia nagyvállalat amit 1923-ban alapítottak. Tevékenységével hozzájárul az autóipar mindennapi fejlesztéseihez. Kiemelten fontosnak tartja a már meglévő rendszerek továbbfejlesztését is.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

A Magneti Marelli a világ 10 legnagyobb alkatrész gyártója között szerepel első beépítésre és pótalkatrész piacra kerülő alkatrészek tekintetében. Nemcsak személygépkocsi alkatrészeket értékesít, hanem haszongépjárművekhez gyárt és forgalmaz.

Lauber

Lauber

A lengyel LAUBER az autóalkatrészek felújítására szakosodott, 1994-ben kezdte meg működését. Termékei Közép- és Kelet-Európa elismertek. A LAUBER más piacvezető céghez hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a minőségbiztosításra.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója a gépjármű- és ipari technológia területén. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.

YEC IGNITION PART

YEC IGNITION PART

A japán YEC (Yamaguchi Electric Industry Co., Ltd.) cég az autógyárak elektronikai alkatrészeivel látja el a piacot. Kínálataik közt megtalálhatók a gyújtótekercsek, gyújtáselosztó fedelek és rotorok, tolatásjelző készülékek.

ERA

ERA

Az ERA világszerte 5 kontinens - 64 országába szállítja a kiváló minőségű alkatrészeit, melyet a vezető alkatrészgyártók kínálatából válogat. Széles palettával rendelkezik az autóelektronikai és biztonságtecnikai cikkek területén.

SENTECH

SENTECH

A lengyel SENTECH cég kínálja a legjobb minőségű gyújtótekercseket. Messze felülmúlja a profilazonos konkurenciáit, minőség szempontjából. A cég fő irányvonala a megbízhatóság és a vevői elégedettség. Ez bizonyítják a legszigorúbb minőség ellenőrzések.

EPS

EPS

Az EPS olasz márkát 1946-ban alapították és azóta is autó elektronikai részénél találkozhatunk termékeivel: kapcsolók, gyújtáselosztók, fék-tolató lámpakapcsolók. Megfelelnek az ISO 9001 szabványoknak.