Fékek

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
TRW Automotive

TRW Automotive

A TRW Automotive egy amerikai vállalat, legfőbb profilja az aktív és passzív biztonsági rendszerek tervezése és gyártása. Több autógyártó részére szállít komplett kormányműveket és futómű rendszereket is.

ATE

ATE

Az ATE a fékrendszerek igazi szakértője. A folyamatos fejlesztések mind újabb és korszerűbb megoldásokat hoznak a modern fékrendszerekben. Az ATE autógyári beszállítói tapasztalatát az után gyártott alkatrész piac számára is elérhetővé teszi.

Brembo

Brembo

A Brembo a fékrendszerek világhírű gyártója. Széles palettája szinte minden autótipushoz kínál alkatrészeket a legjobb minőségben.

Textar

Textar

Az 1913-ban alapított Textar mára már az egyik vezető fékalkatrész beszállítónak számít világszerte. Kínálatában megtalálhatók a személy és haszongépjárművek fékmechanikai alkatrészei egyaránt.

ABE (Automotive Brake Engineering)

ABE (Automotive Brake Engineering)

Az ABE (Automotive Brake Engineering) magába foglalja a fékmechanikai és fékhidraulika alkatrészeket egyaránt. A megfizethető áru és a maximális követelményeknek megfelelő ABE termékek megtalálhatók európai és ázsiai típusokhoz egyaránt.

Ferodo

Ferodo

A Ferodo a motorsportokban aratott sikerei és kiváló minőségű termékei a világ legismertebb márkájává tette. Kínálatában a legjobb minőségű fékmechanikai alkatrészek találhatók.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

A Magneti Marelli az egyik legfontosabb beszállító a személyautó és haszongépjárművek utángyártott autóalkatrész piacán egyaránt.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A BOSCH a világ legnagyobb autóipari alkatrész gyártója és szállítója. A BOSCH utángyártott alkatrész részlege a kiváló minőségű alkatrészeken kívül minden technikai információval ellátja ügyfeleit, mely szolgáltatásával a világon a legjobbá tette.

Delphi

Delphi

A Delphi több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrészek fejlesztésében és gyártásában. A gyártói tapasztalatokat felhasználja az után gyártott alkatrész gyártásakor. Kínálatuk szinte a teljes autóalkatrész piacra kiterjed.

Fomar Roulunds SA

Fomar Roulunds SA

A Fomar Roulunds SA a világ egyik vezető súrlódó anyag gyártója. A kínálatban megtalálhatók a személyautók és haszongépjárművek alkatrészei egyaránt.

OJD QUICK BRAKE

OJD QUICK BRAKE

Az OJD QUICK BRAKE egy dán vállalat, aki fékrögzítő elemek gyártására specializálódott. Páratlan széles palettáján a tárcsa és dobfékes rendszerek rögzítő elemei egyaránt megtalálhatók.

KASHIYAMA

KASHIYAMA

Az MK KASHIYAMA az egyik legnagyobb fékalkatrész gyártó vállalat. Az 1960-ban Japánban alapított cég első számú fékalkatrész beszállítója a japán autógyáraknak.

AUTOFREN

AUTOFREN

Az AUTOFREN főképp fék és kuplung hidraulikajavító készletek gyártásával foglalkozik, kínálatuk európai és ázsiai típusokhoz egyaránt elérhető.

Lpr

Lpr

Az LPR-t 1952-ben alapították Olaszországban. Kínálatában szinte minden típushoz ajánl alkatrészeket.

Adriauto

Adriauto

Az olasz székhelyű Adriauto több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a vezérlő bowdenek gyártásában. A kínálatban megtalálhatók a kézifék-, gáz- és kuplung bowdenek egyaránt.