Akkumulátorok

Személygépkocsik

Több, mint 170 gyártó 750.000 terméke. Ezt a választékot partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük.

Vissza
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

A BOSCH a világ legnagyobb autóipari alkatrész gyártója és szállítója. A BOSCH után gyártott alkatrész részlege a kiváló minőségű alkatrészeken kívül minden technikai információval ellátja ügyfeleit, mely szolgáltatásával a világon a legjobbá tette.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Az egyik legfontosabb autógyári beszállítója több autógyárnak is. Mindemellett a Magneti Marelli az egyik legfontosabb beszállító a személyautó és haszongépjárművek után gyártott autóalkatrész piacán egyaránt.

EXIDE

EXIDE

Az egyik legnagyobb akkumulátorgyártó Európában. Több autógyártó bocsát ki autót (OE) eredeti EXIDE akkumulátorral -személyautókhoz, motorkerékpárokhoz, munkagépekhez egyaránt.

VARTA

VARTA

A VARTA a Mark Johnson Controls tagja a világ egyik vezető autóindító akkumulátor gyártója. A legújabb fejlesztésekkel az energia legjobb kihasználtságáért dolgoznak a legmodernebb technológiák alkalmazásával.

Panasonic

Panasonic

A PANASONIC akkumulátor gyártó vállalata, több japán és koreai autógyártó eredeti (OE) beszállítója. Termékei egyre szélesebb körben kerülnek beépítésre, európai autótípusokba egyaránt.