Közel 3000 Ügyfél az első hazai Inter Cars Expón

Közel 3000 Ügyfél az első hazai Inter Cars Expón

Nagy mérföldkőhöz érkeztünk 2017. április 29-én, először került megrendezésre az Inter Cars Hungária Kft. kiállítása, ahol számos ügyfelünk megtapasztalhatta, milyen velünk együtt ünnepelni. Közösen buliztunk már 2015-ben, cégünk fennállásának 25. születésnapja alkalmából. Ezen sikereken felbuzdulva Magyarországon is hasonlóan élmény gazdag eseménnyel szerettünk volna debütálni.

Magyarországi összes munkatársunk lelkes hozzáállásának köszönhetően közel 3.000 vendéget fogadtunk a nemrégiben megnyílt szigetszentmiklósi Raktárbázisunkban. A helyszínválasztás nem volt véletlen, szerettük volna Ügyfeleinknek személyesen bemutatni a korszerű, több ezer négyzetméteren működő logisztikai központunkat.

Kiállításunk 10 órakor nyitotta meg kapuit az ország minden tájáról érkező Ügyfeleink és kollégáink előtt. Már a bejáratnál egyedi autók sora fogadta az érdeklődőket.

A rendezvény szakmai részének helyt adó több, mint 2.000 m2-es kiállítási területen a beszállítóink standjai várták meghívott Ügyfeleinket, ahol nem csak a kérdéseikre kaptak választ, hanem a legfrissebb piaci információkról is tájékozódhattak.

A kiállítás hangulatát a sokszínű programok, játékok és ajándékok még tovább fokozták. Külön konferenciaterem került kialakításra, ahol a beszállítóink előadásai mellett az Autószerelők Országos Egyesületének képviselői is a legaktuálisabb témákkal készültek az érdeklődőknek. A prezentációk nagy sikert arattak, a résztvevők jelentős szakmai újdonságokkal gazdagodtak.

Kiváló ceremónia mestereink, az Animal Cannibals duó reggeltől estig könnyedén vezényelték le az egyes versenyeket, információt szolgáltattak az éppen zajló programokról, és mindeközben nagyszerű humorérzékükkel szórakoztatták látogatóinkat.

Garázsipari termékeink bemutatására több, mint 400 m2-es, különálló helyszín került kialakítására, ahol szakértő kollégáink segítségével Ügyfeleink testközelből megismerkedhettek gépeink, berendezéseink széles választékával, működésével. Különleges akciókkal kedveskedtünk Ügyfeleinknek, melyekből mindenki kiválaszthatta a számára legkedvezőbb ajánlatot.

Értékesítési pontunkon akár 60% kedvezménnyel vásárolhattak Ügyfeleink, ahol szakértő munkatársaink mindenben az érdeklődők rendelkezésére álltak. A kiemelt kedvezmények mellett megérte rendelni, hiszen óránként egy szerencsés vásárlót drift taxi kártyával jutalmaztak meg csinos hostesseink, így a navigátor ülésében izgulhattak végig egy-egy kört.

Reggeltől egészen késő délutánig folyamatos drift és gymkhana programokkal készültünk, melyeket egyedülálló motoros show varázsolt tüzesebbé, ezzel több száz érdeklődőt szögezve a lelátókra.

A bravúros akadálypálya, a több száz lőerős gépcsodák, a motorok dübörgése és a gumik füstölése igazi csemege volt az autós szakmát képviselők számára.

 

A gyönyörű hostess lányok mellett a színpadon táncos lányok szórakoztatták a közönséget. A fitness-aerobic bemutatókon kívül, egy különleges cheerleader csapatot is köszönthettünk, akik szintén hatalmas sikert arattak.

A kiállítás és programok forgatagában mindenki megtalálhatta az ízlésvilágának megfelelő ételeket-italokat. Az Inter Cars Night Party 19 órakor vette kezdetét a Tüskecsarnokban, ahol Ügyfeleink folyamatos vendéglátás mellett élvezhették az esti koncerteket.

Első előadóként Polgár Peti lépett színpadra, akinek humora most is a helyén volt, különböző átdolgozott dalaival nagyszerű hangulatot teremtett. A fellépés végén hatalmas meglepetéssel készültünk, először csendült fel az Inter Cars „himnusza”. Reméljük fülbemászó dalszövegünk mindenki számára emlékezetes marad, és soron következő bulink alkalmával közösen énekelhetjük majd, hogy: „Inter Cars az innováció motorja!”

A zenei stílus átvezetéseként a Déli Side rap formáció lépett a színpadra, akik egyedi dalszövegeikkel felkorbácsolták a közönség hangulatát.

A rapnél maradva az Animal Cannibals az egész napos műsorvezetés mellett komplett koncerttel is készült, amely hatalmas sikert aratott. Sokak számára nosztalgikusak voltak a felcsendülő dalok, hiszen ki ne ismerné a jó öreg „Takarítónőőő”-t, vagy kiben ne hozná elő a régi emlékeket, mikor a Balaton felé tartott a vonaton az „Ülünk a vonaton” című számot hallgatva.

A koncert után sok férfi vendég által kedvelt műsorszám következett, méghozzá a szépségverseny. Szemet gyönyörködtető hostess lányaink már a nappali rendezvény alatt is kedveltek voltak, ezért a közönség segítségével megválasztottuk az Inter Cars Expo szépét. Ügyvezetőnk a koronázási ceremóniát követően virágcsokorral jutalmazta a „királynőt”.

A szépségkirálynőnek jutott a megtisztelő feladat, hogy a belépéskor leadott meghívók közül kihúzza azt az egyet, amelynek tulajdonosa meghívást nyert 2 fő részére az általunk szervezett VIP mexikói utazásra. Ezúton is gratulálunk a szerencsésnek, reméljük, nagyszerűen fogja érezni magát az utazáson!

A nap fénypontjaként az OMEGA együttesé volt a színpad, akik nagykoncertjükkel elkápráztatták a több ezres tömeget. Az OMEGA fellépését követően egy fergeteges retró videó discóval készültünk, ahol a talpalávalót DJ Pepe szolgáltatta a hajnalig mulatozó vendégsereg számára.

Szeretnénk megköszönni minden kedves meghívott Ügyfelünknek és vendégeinknek, hogy az első magyarországi Inter Cars EXPO rendezvényünk szakmai újdonságokban bővelkedő, látványos programokkal tűzdelt, felejthetetlen pillanatait közösen élhettük át!

Rendezvényünk összefoglaló videója:

Így látták a kiállítók, 1. rész:

Inter Cars Hírek